Знаеме,  дека само со нови и во добра кондиција возила можеме да одговориме на Вашите потреби за превоз на Вашата роба до посакуваната дестинација.

Поради тоа константно го обновуваме нашиот возен парк, а постоечките возила редовно се одржуваат во овластени сервиси, се со цел брзо и точно завршување на договорениот транспорт.

Моментално располагаме со вкупно 7 возила – влекачи Сканија со највисоки еколошки стандарди Еуро 5 и Еуро 6, како и полуприколки со надградба церада од произодителот Шмитз.

„Брзо и сигурно до посакуваната цел“