УСЛУГИ

ТРАНСПОРТНИ

НЕЗАМЕНЛИВИ

нУДИМЕ

КОРПОРАТИВНА

КУЛТУРА

МИСИЈА

ОД НАШАТА

ВОДЕЈЌИ СЕ

ТРАНСПОРТ

Специјализирани сме за следните видови транспорт:
комплетни и збирни товари на територијата на цела Европа
транспорт на опасни материи (АДР роба)
пецијален транспорт

KARGO

Вашата роба за нас е нешто свето, ние се грижиме за неа исто како да е наша. Ние превземаме одговорност за истата од моментот на товарање до моментот на истовар на истата

ЛОГИСТИКА

ГАРАНТИРАМЕ, не само професионален пристап на транспортот, туку и помош при организацијата на транспорт на Вашата роба.
ВЕРУВАМЕ, дека заедно можеме да ги решиме сите проблеми околу организација на транспортот.
СПРЕМНИ СМЕ, во иднина да се соочиме со конкуренцијата, да уживаме во предизвиците и да ги решаваме на висококвалитетно ниво.

Наши Услуги

Пакување и Складирање

Ние можеме да обезбедиме пакување и складирање на вашите работи.

Door-to-Door Испорака

Доколку ви треба нешто што се испорачува, ние сме тоа што го барате!

Складиште

Имаме врвна безбедност и носивост на простор.

Garden Trans

НАША ДЕВИЗА

Професионално, точно навремено извршена работа – задоволен клиент – долгогодишно постоење.

За нас

Гарден Транс е транспортна компанија која нуди услуги во меѓународниот и домашниот патен транспорт на роба. Иако според годините на постоење е релативно нова фирма, таа своите корени ги влече од далечната 1994 година.

ЛИЦЕНЦИ И ПРИЗНАНИЈА

0
Возила
0
Вработени
0
Поминати Земји
0
Години Искуство

Наши Партнери