НАШИТЕ УСЛУГИ

НАШАТА ДЕВИЗА

ГАРДЕН ТРАНС ДОО


Професионално, точно навремено извршена работа – задоволен клиент – долгогодишно постоење.

ЗА НАС

Гарден Транс доо – Кавадарци, е транспортна компанија која нуди услуги во меѓународниот и домашниот патен транспорт на роба. Иако според годините на постоење е релативно нова фирма, таа своите корени ги влече од далечната 1994 година. Имено во тоа време се јавува идеја за започнување на сопствен фамилијарен бизнис во сверата на транспортот на стока. Набавено е првото товарно возило од марката на Мерцедес 19/22  со носивост од 13,5 тони. Со голем ентузијазам и желба за успех се редат годините на вршење транспорт на секаков вид  роба на тогашните ЈУ–простори, како и во земјите од западна Европа. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ЛИЦЕНЦИ И ПРИЗНАНИЈА

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
0
ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
00
ВРАБОТЕНИ
00
ПОМИНАТИ ЗЕМЈИ
00
ГОДИНИ ИСКУСТВО